روز جهانی کارگر

به گزارش وبلاگ آموزش شبکه، پیشینه روز دنیای کارگر

روز کارگر تاریخچه ای طولانی دارد و به قرن 19 برمی شود. می گویند در اواخر قرن 19 بود که سندیکا و جنبش های کارگری به موازات صنایع رشد کرد و باعث شد اتحادیه دارها روزهای مختلفی را برای تقدیر از کار افراد انتخاب نمایند. اما نهایتا، پس از حوادث هایمارکت سال 1886 در شیکاگو، روز اول ماه می به عنوان روز دنیای کارگر و به عنوان رویدادی سالیانه در سراسر دنیا انتخاب شد.

روز جهانی کارگر

چرا روز جهانی کارگر؟

شاید ما امروز از اینکه مجبوریم 8 ساعت از روز را کار کنیم چندان راضی به نظر نرسیم، اما مبارزه برای کاهش ساعت کار روزانه به 8 ساعت ریشه نامگذاری روز اول می به عنوان روز کارگر است. در سال 1886، در درگیری بین پلیس شیکاگو و کسانی که خواستار 8 ساعت کار در روز بودند، افراد زیادی جان خود را از دست دادند. در سال 1891 برای بزرگداشت این افراد روز اول می روز کارگر نامیده شد. این روز در واقع تقدیری است از کسانی که برای رسیدن به حق ساعت کار کمتر کوشش کردند و کسانی که بدون وجود آنها مطمئنا رشد و شکوفایی جامعه ممکن نخواهد بود.

چطور این روز را جشن بگیریم؟

اول ماه می (11 اردیبهشت) روز جهانی کارگر است. این روز زمانی است برای جشن دریافت کار تمام انسان ها. پس شاید بد نباشد به پاس کوششی که در تمام روزهای سال می کنید، این روز را به خودتان اختصاص دهید. مثلا برای تغییری که در ذهن تان است تصمیم بگیرید، مدتی با خودتان خلوت کنید، سفر کوتاهی بروید یا یه وعده غذای خوش طعم برای خودتان بپزید. تمام این روز برای شماست و شما حتما شایسته این یک روز استراحت و آرامش هستید.

در روز جهانی کارگر این کارهای ساده را امتحان کنید:

  • اگر اهل مطالعه هستید کمی درباره حوادث هایمارکت شیکاگو جستجو کنید.
  • فهرستی از کارهایی را که دوست دارید در ذهن تان مرور کنید و سعی کنید برای رسیدن به آنها بیشتر کوشش کنید.
  • اگر از شغل تان راضی نیستید ببینید آیا می توانید آن را تغییر دهید، اگر چنین امکانی ندارید بر روی نقاط مثبت شغل تان تمرکز کنید.
  • از خودتان بپرسید برای بهتر شدن شرایط کار چقدر کوشش نموده ام؟
منبع: دالاهو

به "روز جهانی کارگر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روز جهانی کارگر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید