تحقیق کمبریج: ناامیدی نسل هزاره از دموکراسی
به گزارش وبلاگ آموزش شبکه، نسل هزاره حدود یک چهارم جمعیت آمریکا را تشکیل می دهد ولی آنها تنها 3 درصد از ثروت آمریکا را در اختیار دارند.
جدیدترین تحقیق دانشگاه کمبریج در آمریکا حکایت از نارضایتی جوانان اروپا، آمریکای شاقتصادی، آفریقا و استرالیا از دموکراسی دارد. براساس نتایج این تحقیق جوانان بیشتر از همیشه در قرن گذشته ناامیدند و کمتر از همیشه به دموکراسی راضی هستند.
به گزارش وبلاگ آموزش شبکه به نقل از رویترز، نسل هزاره (نسل Y) یا متولدین سال های 1981 تا 1996 بسیار بیشتر از دو نسل قبلی از دموکراسی ناامید هستند.
نسل X یا نسل بی بی بومر (دوره انفجار جمعیت در آمریکا) متولدین سال های 1965 تا 1981 و نسل اینتروار (متولدین بین دو جنگ جهانی / متولدین بین سال های 1944 تا 1964 .
دو دختر جوان با مشت گره کرده در حال تماشای معترضان به خشونت پلیس در شهر دنور ایالت کلرادو آمریکا/ عکس: رویترز
متولدین بی بی بومر نیز کسانی هستند که در دورهٔ انفجار جمعیت و پس از جنگ جهانی دوم، یعنی حد فاصل سال های 1944 تا 1964 به جهان آمده اند. این نسل زاد دوره رفاه و رونق اقتصادی در جهان به شمار می آیند.
نسل اینتروار نیز به متولدین بین سال های 1918 تا 1943 گفته می شود. این افراد تقریبا حد فاصل 2 جنگ جهانی به جهان آمده اند.
مطالعه کمبریج نشان می دهد که در سراسر جهان نسل های جوان تر نه تنها از عملکردهای دموکراتیک ناراضی هستند بلکه نسبت به مراحل مشابه زندگی خود در مقایسه با نسل های قبل ناراضیترند.
نسل جوان در ایالات متحده آمریکا، برزیل، آفریقای جنوبی، فرانسه، استرالیا و بریتانیا تصویر خوبی از آینده و دموکراسی در این کشورها ندارند.
با این وجود رضایت نسل هزاره در آلمان، کره جنوبی و بسیاری از کشورهای پسا کمونیست در اروپای شرقی و مرکزی نسبت به دموکراسی افزایش یافته است.
اعتراض طرفداران محیط زیست در برلین آلمان- آنها خواستار اقداماتی برای مقابله با تغییرات آب و هوایی هستند/ عکس: رویترز
این گزارش با استناد به آمارنشان می دهد که نسل هزاره حدود یک چهارم جمعیت آمریکا را تشکیل می دهد و آنها تنها 3 درصد از ثروت آمریکا را در اختیار دارند. نسل بی بی بومر در این سن و سال حدود 21 درصد از ثروت کشور را در اختیار داشتند. چنین نابرابری در کسب ثروت و درآمد دلیل اصلی سرخوردگی جوانان نسل هزاره از دموکراسی و برابری است.
مرکز آینده دموکراسی کمبریج کاوش خود را براساس داده های بیش از 4.8 میلیون شرکت کننده در بیش از 160 کشور جهان بین سال های 1973 تا 2020 انجام داده است.
منبع: عصر ایران