کاهش سریع کلسترول خون با روش های طبیعی
به گزارش وبلاگ آموزش شبکه، ادویه جات و گیاهانی بسیار مفیدی وجود دارد که از آن ها می توان برای کاهش کلسترول خون استفاده کرد، گیاهان و ادویه هایی که برای سلامتی هم بسیار مفید است.
کاهش کلسترول خون با ادویه هایی مفید و پر کاربرد
به گزارش وبلاگ آموزش شبکه به نقل از نمناک ،مدیریت کلسترول خون شرایط سنی خاصی را احتیاج ندارد بلکه در همه سنین باید مراقب این چربی خطرناک در رگهای خونی خود باشیم. ادویه جات مفیدی وجود دارند که می توان برای کاهش کلسترول خون از آنها استفاده کرد. گیاهان, مانند ریحان , برگ های گیاه هستند , در حالی که ادویه ها مانند دارچین معمولا ً از بذر , دانه، پوست , یا ریشه های گیاه تهیه می شوند.هر دو برای طعم غذا به کار می فرایند , اما تحقیقات نشان می دهند که آن ها سرشار از ترکیبات سالم هستند و ممکن است در بیشتر مواقع برای سلامتی مفید باشند.
پودر فلفل برای کاهش کلسترول خون :
فلفل قرمز تازه و خشک و پودر شده، غذای شما را تند خواهد نمود. همچنین ممکن است متابولیسم شما را افزایش دهند و به سالم نگهداشتن رگ های خونی یاری کند. یک دلیل ممکن, کپسایسین است , ترکیبی که آن ها را تند می سازد.
دارچین برای کاهش کلسترول خون:
دارچین بسیار عالی است، چون شیرین است اما کالری و قند بسیارکمی دارد. به علاوه پیدا کردن آن آسان و گران قیمت نیست و می توانید آن را به چیزی اضافه کنید , از جمله قهوه و چای. مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهند که دارچین ممکن، است به التهاب , دفع رادیکال های آزاد که می توانند به سلول های شما آسیب برسانند ، یاری کند؛ و بعضی تحقیقات نشان می دهند که ممکن است باعث کاهش قند خون در افرادی گردد که دیابت دارند و یا احتمال ابتلا به این بیماری را دارند، گردد، اما مطالعات دیگر آن را تایید نمی نمایند. این ادویه می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد، اما آن را برای درمان دیابت اشتباه نگیرید.
کاکائو مفید برای کاهش کلسترول :
ممکن است شما به کاکائو به عنوان جز کلیدی در شکلات فکر کنید، اما ادویه ای است که با مزایای سلامتی بسیاری همراه است. دانه کاکائو سرشار از فلاونوئیدها است که آنتی اکسیدان هایی هستند که نشان داده شده ، سلامت قلب را افزایش می دهند.
به نظر می رسد فلاونوئیدها نقشی در کاهش کلسترول و فشار خون و یاری به حفظ سرخرگ های کرونری قلب دارند.
زیره برای کاهش کلسترول:
در سراسر دنیا استفاده می گردد و به عنوان یک عنصر کلیدی در بسیاری از غذاهای هندی شناخته شده است، زیره سبز به طور طبیعی سرشار از آهن است.
همچنین ممکن است در کاهش وزن نقش داشته باشد. یک مطالعه در خصوص 88 زن دارای اضافه وزن نشان داد که آن هایی که کمی کم تر از یک قاشق چای خوری در روز زیره می خورند , در حالی که رژیم غذایی کم کالری دارند، نسبت به افرادی که همین رژیم را دارند و ریزه مصرف نمی نمایند، وزن بیشتری را از دست می دهند.
کاهش سریع کلسترول با سیر :
این گیاه یک ترکیب قدرتمند به نام آلیسین دارد. مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که ممکن است احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد و تحقیقات دیگر نشان می دهد که خوردن سیر به طور منظم ممکن است به کلسترول بالا و فشار خون بالا یاری کند . اما چنانچه در مطلب خواص سیر در بخش سلامت نمناک هم گفتیم برای رسیدن به این مزایا ، شما باید آنرا را تکه تکه نموده یا خرد کنید :آلسین تنها بعد از اینکه سلول های موجود در سیر بریده و یا له می شوند، شکل می گیرد.
زبرای کاهش کلسترول :
بله ، زنجبیل واقعا ً می تواند به ناراحتی معده یاری کند و اثر آرامش بخشی روی پوشش دستگاه گوارش شما دارد و می تواند حالت تهوع را نیز کاهش دهد. مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهند که زنجبیل دارای خواص ضد التهاب و آنتی اکسیدان است و ممکن است در جلوگیری از بیماری هایی مثل سرطان نقش ایفا نماید. این ادویه پرخاصیت باعث کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش تشکیل پلاک در رگ های خونی می گردد که همین اثرات دلیلی است برای کاهش آترواسکلروزیس یعنی همان عامل ایجاد بیماری های قلبی و سکته می گردد؛ البته برای اثبات این فواید به مطالعات بیشتری احتیاج است.
استفاده از زنجبیل برای کاهش کلسترول
رز ماری :
رزماری یک گیاه بسیار خوشبو، سرشار از آنتی اکسیدان است که از آسیب سلولی جلوگیری می نماید. حتی بو کشیدن آن هم می تواند برای شما خوب باشد. یک مطالعه نشان داد افرادی که بوی رزماری را دریافت می نمایند، در آزمون های حافظه و دیگر فعالیت های ذهنی، در مقایسه با آن هایی که این بو را دریافت نمی نمایند، بهتر عمل می نمایند.
محققان فکر می نمایند که یکی از ترکیبات آن که سینوئل 8/1نامیده می گردد ، ممکن است فعالیت مغزی را تقویت کند.
زردچوبه :
این ادویه رنگ زرد شهرت زیادی دارد چراکه یک منبع خوب کورکومین , یک آنتی اکسیدان است که التهاب را کاهش می دهد.
تحقیقات نشان می دهد که کورکومین ممکن است به کاهش درد یاری کند. تحقیقات دیگر نشان می دهد که خوردن حتی مقادیر کم زردچوبه به طور منظم ممکن است به جلوگیری یا کاهش بیماری آلزایمر یاری کند.
منبع: جام جم آنلاین