نیمه تمام ماندن پروژه های گردشگری مازندران به خاطر تسهیلات بانکی
به گزارش وبلاگ آموزش شبکه، ایرنا/ براساس سخنان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، نیمه تمام ماندن پروژه های گردشگری مازندران به خاطر تسهیلات بانکی بچشم می خورد.
203 پروژه گردشگری مازندران لنگ تسهیلات بانکی
سیف الله فرزانه اضافه کرد: تا به امروز از محل آورده بخش خصوصی برای این واحدهای اقامتی و گردشگری حدود 150 هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی اضافه کرد: در صورت پرداخت 100 هزار میلیارد ریالی از سوی بانک های عامل این واحدهای اقامتی که در دولت یازدهم عملیات اجرایی آنها شروع شد، به بهره برداری خواهد رسید و برای حدود 40 هزار بیکار در استان ایجاد اشتغال می شود.
وی گفت: در سال جاری نیز 31 پروژه اقامتی در حوزه گردشگری در استان مازندران در دست اجرا قرار گرفت که بخش خصوصی برای اجرای این پروژه ها حدود 13 هزار میلیارد ریال اعتبار از محل آورده سرمایه گذار هزینه کرد.
مدیرکل گردشگری مازندران گفت: در صورت تخصص حدود 550 میلیارد ریال اعتبار از سوی بانک های عامل این واحدهای اقامتی به بهره برداری می رسد که می تواند ضمن افزایش ظرفیت های اماکن گردشگری ، اشتغال این بخش را نیز رونق بخشد.
ابتر ماندن ساماندهی مجتمع های اقامتی دولتی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران گفت: براساس برنامه چهارم توسعه، باید تمام مجمتع های اقامتی دولتی و حاکمیتی حاشیه دریای خزر با کاربری عمومی ساماندهی می شد که بدلیل زیر نرفتن دستگاههای متولی این برنامه در استان ابتر ماند.
فرزانه گفت: در مجموع 47 واحد مجتمع اقامتی دولتی و حاکمیتی در حاشیه دریای خزر در مازندران استقرار دارند که براساس قانون برنامه چهارم صرفا متولیان 7 واحد اقامتی با طرح ساماندهی موافقت کردند و این برنامه اجرایی شد و 40 مجتمع اقامتی این برنامه به اجرا نرسید.
وی خواهان ادامه اجرای این طرح در برنامه ششم توسعه کشور شد و گفت: اجرای طرح ساماندهی 40 واحد دیگر اقامتی دولتی و حاکمیتی با کاربری عمومی می تواند ظرفیت های گردشگری داخلی و خارجی را برای پذیرش مسافران افزایش دهد.
3 هزار کارگر حوزه گردشگری از بیمه بیکاری کرونایی بازماندند
مدیرکل میراث فرهنگی استان مازندران گفت: با همه گیری ویروس کرونا و تعطیلی امکان اقامتی و پذیرایی حدود 5 هزار کارگر در این خطه شمال کشور بیکار شدند.
فرزانه اضافه کرد: با وجود برقراری بیمه بیکاری صرفا 2 هزارو 200 کارگر حوزه گردشگری مشمول این طرح قرار گرفته و حدود 2 هزار و 800 نفر با وجود داشتن بیمه تامین اجتماعی تا به امروز از بیمه بیکاری برخوردار نشدند.
استان مازندران با وجود پذیرایی از حدود 20 میلیون مسافر در سال حدود 70 هزار تخت برای پذیرایی مسافران دارد که کمبود اماکن اقامتی باعث گرانی نرخ و بی بهره شدن بیشتر مسافران از این اماکن شد به طوریکه بیشتر مسافران در سفر به مازندران بدلیل گرانی این اماکن در چادرها و کنار جاده ای اطراق می کنند.
منبع: همگردی