راز سربندِ شهید علی اکبر جمراسی بر ملا شد
به گزارش وبلاگ آموزش شبکه، شهید علی اکبر جمراسی، سوم فروردین 1347 در روستای تلخابِ اراک به دنیا آمد. او مانند بسیاری از همسالانش خود را به عنوان نیروی داوطلب به جبهه رساند، اما با سابقه 85 ماه حضور در خط مقدم شهید نشد.
شهید جمراسی همراه دیگر دوستانش، واحد اطلاعاتِ سپاه قم را سروسامان بخشید و توسعه داد. او که در تفحص شهدا نقشی پررنگ داشت، سال 1390، در آستانه بازنشستگی برای مأموریتی به سردشت اعزام شد و طی عملیات تروریستی گروهک پژاک به شهادت رسید.
علی اکبر جمراسی که در خانواده ای انقلابی رشد کرده بود، با اراده پولادین به همه ثابت کرد که ریزجثه بودن و سن و سالِ کم، نمی تواند مانع مردانه رفتار کردن باشد. وی در عملیات های زیادی شرکت کرد، موقعیت های خطرناکی را از سر گذراند و در واحدِ اطلاعات عملیات، یک نیروی کارآمد بود، اما نتوانست در دورانِ جنگ تحمیلی به آرزویش یعنی شهادت برسد.
او راهش را زود پیدا کرد؛ انقلابی شدنش، رزمندگی و جنگیدنش، لباس پاسداری پوشیدنش، تفحص کردنش، درس خواندن و دانشگاه رفتنش، اصلا همین پدری کردنش. پای حرف جامانده های لشکر 17 علی بن ابیطالب علیه السلام که می نشینی، از اخلاصش می گویند. هم سنگرهایش توی اطلاعات سپاه لشکر از تخصص و عمل گرایی اش تعریف می کنند. پیش زن و بچه اش هم که می روی، دم از اخلاق و مهربانی اش می زنند.
آخرین روزِ از تیرماه سال 1390، درست وقتی که جمراسی فقط چند ماه تا بازنشستگی فاصله داشت، همراه تعدادی از دوستانِ پاسدارش برای ماموریتی راهی سردشت شد. درست وقتی که هیچکس انتظار نداشت او شهید شود، حین ادامه عملیات پاکسازی منطقه از لوث وجود گروهک تروریستی پژاک به علت برخورد خودرو با تله انفجاری به شهادت رسید.
کتاب راز سربند به قلم فاطمه دولتی در قطع رقعی و 160 صفحه از سوی انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.
علاقه مندان برای تهیه کتاب می توانند از طریق سایت رسمی انتشارات شهید کاظمی (https://nashreshahidkazemi.ir/) و یا سایت manvaketab.ir و همچنین از طریق ارسال نام کتاب به سامانه پیام کوتاه 3000141441 کتاب را با تخفیف ویژه تهیه کنند.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران